4. Innovationsplan

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Att gå från en unik idé till en lanserad produkt eller tjänst  är alltid en utmaning. Genom Almis rådgivning, finansiering och nätverk ökar era möjligheter att effektivt och med mindre risk gå från idé till en lösning som når marknaden med framgång.

Så fungerar det

1. Beskriv idén tydligt.
Börja med att fylla i Innovationsplanen på första nivån - Idébeskrivning. Då idén är tydligt beskriven kan du skicka den till en rådgivare på Almi i ditt län.

 

2. Bli kontaktad av oss.
En av våra rådgivare kontaktar dig för att komma överens om nästa steg. Möjligen behöver du komplettera uppgifterna innan vi bokar ett möte

 

3. Möte med Almi
Under mötet diskuteras idébeskrivningen och dess potential, samt behov av rådgivning och finansiering. Avslutningsvis summeras om och hur vi kan gå vidare med projektet.

 

Innovationsplanen följer Almis modell Fokus Affärsutveckling som beskriver hur man stegvis kan utveckla en innovativ idé till ett framgångsrikt företag. 

Innovationsplanen kan detaljeras i tre olika nivåer, som kallas idébeskrivning, konceptbeskrivning respektive affärsplan. Du väljer nivå på innovationsplanen efter att du startat e-tjänsten. Dina tidigare svar följer med då du går till nästa nivå, och svaren kan uppdateras vid behov.

Du kan när som helst spara din innovationsplan. Du hittar den igen under "Mina ärenden" på Mina Sidor. Du kan även spara ned innovationsplanen som en PDF på din dator.

 

Frågor om e-tjänsten

Kontakta kundtjänst för hjälp!
kundtjanst@almi.se
0771-55 85 00

Följande behövs för e-tjänsten

  • Logga in med e-legitimation.

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa