2. Affärsplan

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Denna mall används för att skapa en affärsplan. Du kan när som helst spara din affärsplan. Din sparade mall hittar du under "Mina mallar" på Mina Sidor. Du kan jobba vidare med en sparad mall eller du skapa en ny version av din mall genom att döpa om den. Den färdiga mallen kan ladda ned som en pdf på din dator.

Tänk på att spara affärsplanen ofta! Är du inaktiv längre än 4 timmar, dvs inte klickar vidare till nästa steg i e-tjänsten, så kommer du bli utloggad automatiskt och riskerar då att tappa arbetet du gjort om du inte sparat den.

Välj "Hämta blankett" om du föredrar att jobba i en pdf på din egna dator. Obs att version 8 eller senare av Adobe Reader krävs för att  kunna fylla i och spara pdf-formulär. Här kan du ladda ner den senaste versionen av Adobe Reader »

I affärsplanen beskriver du hur du tänker arbeta med ditt företag – oavsett om det är nystartat eller redan igång. I affärsplanen tar du ställning till företagets strategier inom olika områden. Affärsplanen bör kompletteras med en budget.

Affärsplanen är din plan för framtiden och kan komma att vara nödvändigt i förhandlingar med finansiärer eller ett möte med en rådgivare.

Frågor om e-tjänsten

Kontakta kundtjänst för hjälp!
kundtjanst@almi.se
0771-55 85 00

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa